ONDERHOUD RAAMWEG – KONINGSKADE

Vanaf 26 maart 2017 voert de gemeente groot onderhoud uit aan de belangrijke route Raamweg-Koningskade-Zuid-Hollandlaan. De Raamweg is dan ruim 2 maanden grotendeels afgesloten en op de Koningskade zijn afsluitingen. Verkeer in heel Den Haag gaat hier iets van merken. Op veel plaatsen zal het extra druk zijn op de weg. Op 1 september 2017 is het werk klaar.

Planning (uit website Gemeente Den Haag)

Om de verkeershinder zo veel mogelijk te beperken, zijn de werkzaamheden opgeknipt in 3 delen:

  • 26 maart tot en met 23 april 2017: de eerste 4 weken van de werkzaamheden is de Raamweg richting de A12/Utrechtsebaan dicht. Het verkeer richting Scheveningen kan de Raamweg gewoon blijven gebruiken. In deze periode is de Raamweg 2 weekenden helemaal dicht tussen de Javastraat en de Groenhovenstraat:
    • van vrijdag 7 april (20.00 uur) tot en met maandag 10 april (6.00 uur) en
    • van vrijdag 14 april (20.00 uur) tot en met maandag 17 april (6.00 uur).
  • 24 april tot en met 23 juni 2017: 9 weken lang is de Raamweg in beide richtingen dicht tussen de Javastraat en de Laan Copes van Cattenburch. De Koningskade is dan Richting Scheveningen dicht. Verkeer kan dan nog wel vanaf de Koningskade de Mauritskade op. Eind mei is de Zuid-Hollandlaan ’s nachts een week afgesloten.
  • 24 juni tot en met 1 september: werk op en rond de Wassenaarseweg. In de laatste fase van het onderhoud zijn de werkzaamheden op de doorgaande route rond 26 juni voorbij. In Benoordenhout en de Nassaubuurt is de hinder nog steeds groot, maar voor de rest van de stad is de overlast een stuk minder. Tijdens deze fase is de Wassenaarseweg in beide richtingen afgesloten. Ook zijn er werkzaamheden op de Oostduinlaan.

Via deze link veel informatie over de werkzaamheden aan de Raamweg.

https://www.denhaag.nl/home/bewoners/verkeer-en-vervoer/to/Onderhoud-Raamweg-Koningskade.htm

Geplaatst in NIEUWS