INTRODUCTIECURSUS HOORN – VHJO i.s.m. MDH

In september 2015 start de Vereniging Hofstads Jeugdorkest bij voldoende belangstelling een introductieopleiding voor jongens en meisjes in de leeftijd van circa 8 – 16 jaar op het instrument hoorn.
De hoorn is een belangrijk instrument in een symfonie orkest. Je kunt er verschillende muziekstijlen op spelen, klassiek, maar ook bijvoorbeeld pop- en filmmuziek. De hoorn heeft een mooie, warme klank. Hierdoor is het een geliefd instrument. Wanneer mensen die al een instrument bespelen gevraagd wordt wat ze zouden kiezen als ze nog eens een instrument mochten kiezen, antwoordt meer dan de helft: HOORN !

Jana Suilen

Jana Suilen

De Orkestacademie van Hofstads Jeugdorkest biedt i.s.m. de Muziekacademie Den Haag de unieke mogelijkheid kennis te maken met dit mooie instrument gedurende 5 maanden voor een prijs van slechts € 150, inclusief gebruik van het instrument.
De lessen worden gegeven door bevoegd hoorndocente Jana Suilen in de Muziekacademie Den Haag in het Berlage-Huis aan de Raamweg 36.

De Vereniging Hofstads Jeugdorkest stelt voor iedere deelnemer een instrument ter beschikking op uitleenbasis. Dit instrument mag mee naar huis genomen worden om thuis te kunnen oefenen.
Voor kinderen in de leeftijd van ca. 8-12 jaar zijn er kinderhoorns ter beschikking.
De lessen worden gegeven in kleine groepjes van 2-3 leerlingen gedurende 18 lesweken.
Na afloop van de introductieopleiding kunnen de lessen worden voorgezet bij de bij de Muziekacademie Den Haag.

Informatie en inschrijving via de website van de Orkestacademie van Hofstads Jeugdorkest (www.orkestacademie.nl)

Kosten van de introductieopleiding bedragen slechts € 150 (groepsles 2-3 kinderen).

Download de flyer als pdf

LogoHofstadjeugdorkest