EXPOSITIE MARGRIET WAGNER

Exposititie van werk van MARGRIET WAGNER.

Lieve mensen,

Graag stel ik mij even voor, ik ben Margriet Wagner en de kunstenares van de schilderijen en tekeningen die samen de expositie ‘Kleuren van mijn leven’ vormen. Leuk om te vertellen is ook dat ik student van het eerste uur aan de muziekacademie ben, bij Ronald Dijkstra. Hert is voor mij ondenkbaar om een leven zonder de kunsten voor te stellen. De schilderijen die u hier ziet vertellen u wellicht een verhaal, maar mij ook! Elke keer is het weer een openbaring aan mijzelf wat mijn ziel te vertellen heeft. Beweging, kleur, verdriet chaos, orde reflectie en weerspiegeling. Het leven toont zich aan mij en laat zich beter begrijpen door de beelden die ik schilder. Kunst is voor mij het communicatie middel van de ziel.

Dit verhaal wil ik dan ook graag met jullie delen, met deze expositie en ook door het te vertellen tijdens de vernissage op 10 mei as tussen 16u en 18u30.

Heeft u vragen over de werken? U kunt altijd contact opnemen door te bellen (0614877263) of te mailen (margrietwagner@gmail.com)

 

 

 

 

 

Geplaatst in Uncategorized