INTRODUCTIECURSUS HOORN – VHJO i.s.m. MDH

Jana Suilen

Voor het instrument hoorn biedt de Orkestacademie van het Hofstads Jeugdorkest in samenwerking met de Muziekacademie Den Haag een introductieopleiding aan. Dit is een unieke mogelijkheid om kennis te maken met dit mooie instrument!

Tijdens de introductieopleiding krijg je 18 lessen voor een prijs van € 290. Dit is inclusief het gebruik van een hoorn; voor iedere deelnemer wordt door het Hofstads Jeugdorkest een instrument ter beschikking gesteld op uitleenbasis. Dit instrument mag je mee naar huis nemen, om thuis te kunnen oefenen. Voor kinderen in de leeftijd van ca. 8-12 jaar is het mogelijk een kinderhoorn te lenen (zolang de voorraad strekt!).

De hoornlessen worden gegeven door hoorndocente Jana Suilen en vinden plaats op de Muziekacademie Den Haag. Na afloop van de introductieopleiding kunnen de lessen worden voortgezet bij de bij de Muziekacademie Den Haag.

De 18 lessen van de introductieopleiding worden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, gegeven in kleine groepjes van 2-3 leerlingen of individueel.

Meer informatie en inschrijving via de website van de Orkestacademie van het Hofstads Jeugdorkest (www.hofstadsjeugdorkest/orkestacademie).

LogoHofstadjeugdorkest