Misha Schreiner (piano – pop-piano)

Misha Schreiner – foto © Kelly Alexandre

Hoi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in één van mijn lessen.

Tijdens onze eerste les vraag ik altijd wat je droom en ambities zijn met muziek. Dan kunnen we met dit doel de lessen invulling gaan geven. Je kunt leren piano spelen, noten lezen, liedjes schrijven, je muzikale gehoor ontwikkelen, leren improviseren, arrangeren en jezelf of anderen leren begeleiden met zang. Alle niveaus zijn welkom (vanaf 6 jaar). Ik geef les in het Nederlands en het Engels.

Zelf ben ik begonnen met muziek maken door te imiteren en na te spelen wat ik hoorde. Ook ben ik in een band gaan spelen en heb geleerd hoe leuk het is om samen muziek te maken, songs schrijven en eigen muziek opnemen. Op de Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam heb ik popmuziek gestudeerd. Dit is een breed begrip en houd o.a. in dat ik heb leren begeleiden, improviseren, lesgeven en ook veel verschillende stijlen heb leren spelen. Tijdens mijn studie ben ik dan ook begonnen met lesgeven en doe dit nog steeds met veel plezier.

Ook schrijf ik mijn eigen muziek als singer-songwriter en speel ik samen met mijn band. Als je graag wilt optreden of je hebt een auditie dan kan ik je daarmee helpen voorbereiden en coachen.

Ik zie je graag op een proefles!