Skip to main content

Kennismakingscursus blaasinstrumenten

Kennismakingscursus blaasinstrumenten

Unieke kennismakingscursus voor verschillende blaasinstrumenten 

Voor verschillende blaasinstrumenten wordt er een unieke kennismakingscursus aangeboden bij de Muziekacademie Den Haag. De kennismakingscursus bestaat uit 5 lessen en een afsluitende presentatie en vindt plaats in de periode 29 januari t/m 10 maart. De lessen vinden plaats op de Muziekacademie Den Haag en worden gegeven in kleine groepjes. Lesduur is afhankelijk van de groepsgrootte (maximaal 60 min).   

*Instrumenten worden tijdens de les ter beschikking gesteld en kunnen in sommige gevallen ook mee naar huis genomen worden tijdens de duur van deze cursus om thuis te oefenen. 

Meld je snel aan want vol=vol!
(aanmeldingen na 21 januari 2024 worden niet meer in behandeling genomen)

De kennismakingscursus wordt aangeboden voor de volgende blaasinstrumenten: 

Panfluit - Maandag 15:00 uur
Klarinet - Maandag 15:30 uur
Trompet - Maandag 18:00 uur
Blokfluit - Woensdag 14:00 uur
Saxofoon - Woensdag 16:30 uur
Fagot - Woensdag 17:00 uur
Trombone - Donderdag 16:00 uur
Hobo - Vrijdag 15:00 uur
Hoorn - Vrijdag 16:30 uur
Fluit - Zaterdag 14:00 uur

Periode februari / maart 2024
Er is een gezamenlijke afsluitende repetitie op vrijdag 8 maart en een afsluitende presentatie op zondagochtend 10 maart (gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen).

Kosten: € 95,- (incl. gebruik van het instrument*). 
50% korting voor houders van een Ooievaarspas.
Leeftijd: 6-10 jaar (andere leeftijden in overleg met de docent).

Je kunt maximaal drie voorkeuren aangeven voor verschillende blaasinstrumenten, wij doen ons best je zoveel mogelijk bij je eerste voorkeur te plaatsen.

Stuur het inschrijfformulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar het inschrijfformulierMuziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.