Skip to main content

Contact

Leslocatie en postadres

Stichting Muziekacademie Den Haag
Raamweg 36
2596HN Den Haag

Contact

Muziekacademie Den Haag zal zoveel mogelijk via e-mail met u communiceren. Wij factureren ook via e-mail. Geef ons daarom een e-mailadres waarop wij u goed kunnen bereiken.
NB: we doen ons best om dit te vermijden, maar het kan gebeuren dan onze mail in de spambox terechtkomt!

E-mail
Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier

Administratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier

Directie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrouwenspersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afmeldingen voor de les bij ziekte of verhindering dienen bij de eigen docent(e) te gebeuren!

Telefoon
Om de lestarieven zo laag mogelijk te houden wordt onze balie bemand door vrijwilligers. De telefoon wordt hierdoor slechts sporadisch opgenomen; een voicemailbericht inspreken is niet mogelijk.

Receptie: 070 743 00 55 - alleen voor noodgevallen. Gebruik dit telefoonnummer NIET om de les af te bellen, doe dat bij de docent!

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
HTM Tram 9 – halte Laan Copes van Cattenburch
HTM Bus 22 – halte Groenhovenstraat

Parkeren
In de omgeving betaald parkeren ma t/m vr 09:00 – 17:00 uur

Algemene gegevens

Stichting Muziekacademie Den Haag
Raamweg 36, 2596 HN Den Haag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgericht 24 december 2012
KVK: 56713347
Bankrekening: NL 79 RABO 0377504203

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.