Skip to main content

Vrijwilligers

Muziekacademie Den Haag zoekt vrijwilligers!

MDH ontvangt geen subsidie en draait volledig kostendekkend. Door onze kosten waar mogelijk te beperken kunnen wij de lesgelden voor onze leerlingen zo laag mogelijk houden. Wij zijn dan ook erg blij met ons team van enthousiaste, muziekminnende vrijwilligers. Zij leveren belangrijke ondersteunende diensten, zoals de bemensing van de balie. Ook bij het verspreiden van posters en het goed laten verlopen van evenementen is hun hulp buitengewoon waardevol voor ons.

Als vrijwilliger heb je een stem in het verder verbeteren van het reilen en zeilen van de muziekacademie. Daartoe is er regelmatig overleg tussen vrijwilligers en directie.

Onze baliediensten zijn:

  • maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17:00 uur en 17:00 - 21:00 uur
  • zaterdag van 09:00 - 17:00 uur

Bent u in de gelegenheid gedurende het schooljaar een of meer dagdelen per week een baliedienst te doen? Of wilt u ons op andere wijze als vrijwilliger ondersteunen? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Joske: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.