Skip to main content

Proefles

Proefles instrumenten en zang

Wil je graag een instrument leren spelen, maar wil je het eerst een keer proberen voordat je je inschrijft voor de lessen? Dat kan! Maak dan van de eerste les een proefles, wil je toch liever iets anders dan is deze eerste les vrijblijvend.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan voor welk instrument je een proefles wilt volgen.

Proeflessen bij Muziekland cursussen voor (jonge) kinderen

Wanneer kun je een proefles bijwonen? Bij juf Claudia kan dat gedurende het gehele schooljaar. Wel eerst een afspraak maken d.m.v. een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de eerste twee weken bij de start van de cursus in september.

Muziekacademie Den Haag

Raamweg 362596 HN Den Haag Voor contact kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag. Onze vrijwilligers staan u dan graag te woord. Indien er geen vrijwilliger beschikbaar is of zij/hij uw vraag niet kan beantwoorden, gaarne een e-mail sturen. 070 743 00 55 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.